Το G-21 θεωρείται το βασικό μαχαίρι ξεκοκαλίσματος της κλασικής σειράς Global. Διαθέτει μια μακριά στενή λεπίδα που στενεύει και καταλήγει σε μια πολύ λεπτή αιχμή.
Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να δουλεύει γύρω από τα κόκαλα σε αρθρώσεις βοδινού, αρνιού ή χοιρινού κρέατος και να κόβει ένα μεγάλο κομμάτι κρέατος.
Η λεπίδα είναι επίσης εύκαμπτη, που την καθιστά ιδανική για να εισχωρεί κάτω από το δέρμα και να φιλετάρει ψάρια.
Το μαχαίρι ξεκοκαλίσματος είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο μαχαίρι που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οστών από το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια.
Η λεπίδα ενός μαχαιριού ξεκοκαλίσματος συνήθως κυμαίνεται από 12 έως 16 εκατοστά σε μήκος και μπορεί να είναι είτε ευέλικτη είτε πιο άκαμπτη, ανάλογα με το είδος του κρέατος που πρόκειται να επεξεργαστεί.
Το μαχαίρι ξεκοκαλίσματος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την προετοιμασία του κρέατος, επιτρέποντας την αφαίρεση των οστών με ευκολία και ακρίβεια, κάνοντάς το πολύτιμη προσθήκη σε κάθε κουζίνα.
Χαρακτηριστικά
CROMOVA 18 ανοξείδωτο ατσάλι
Εξαιρετικά αιχμηρό
Γωνία κοπής 15°
Ενιαία μεταλλική λαβή
Πλύσιμο στο χέρι
Σχεδιασμένο από τον Komin Yamada
Made in Japan
Λεπτομέρειες
Original name: Boning knife 16cm
Καθαρό βάρος: 120 gr
Rockwell: C56-58
Μήκος λάμας: 16 εκατ.
Πάχος λάμας: 1.9 χιλ.
Πλάτος λάμας: 1.8 εκατ.
Συνολικό μήκος: 29 εκατ.
Ειδική συσκευασία δώρου
CLASSIC G SERIES
Η συλλογή CLASSIC G SERIES παραμένει αναλλοίωτη από το 1985, ως πραγματική απόδειξη της ποιότητας και της μοναδικής κατασκευής της.
Αυτή η συλλογή υπόσχεται ανθεκτικότητα, ποιότητα και διαχρονικό σχεδιασμό που αποτυπώνει το πνεύμα της φιλοσοφίας και της επιμονής της GLOBAL στην αριστεία.
Μια εκτεταμένη συλλογή από μαχαίρια σεφ, τεμαχισμού, φιλεταρίσματος και μεγάλα επαγγελματικά μαχαίρια, για κάθε χρήση και όλους τους τύπους μαγειρικής.
Η κλασική συλλογή μαχαιριών της GLOBAL έχει μεγαλύτερες, μακρύτερες λεπίδες σε σχέση με άλλες σειρές και κοίλες, σταθμισμένες λαβές.
Όλα τα μαχαίρια της σειράς CLASSIC G διαθέτουν τις διάσημες λεπίδες CROMOVA18 και είναι ακονισμένα σε γωνία 15°.
Το G-21 θεωρείται το βασικό μαχαίρι ξεκοκαλίσματος της κλασικής σειράς Global. Διαθέτει μια μακριά στενή λεπίδα που στενεύει και καταλήγει σε μια πολύ λεπτή αιχμή.
Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να δουλεύει γύρω από τα κόκαλα σε αρθρώσεις βοδινού, αρνιού ή χοιρινού κρέατος και να κόβει ένα μεγάλο κομμάτι κρέατος.
Η λεπίδα είναι επίσης εύκαμπτη, που την καθιστά ιδανική για να εισχωρεί κάτω από το δέρμα και να φιλετάρει ψάρια.
Το μαχαίρι ξεκοκαλίσματος είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο μαχαίρι που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οστών από το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια.
Η λεπίδα ενός μαχαιριού ξεκοκαλίσματος συνήθως κυμαίνεται από 12 έως 16 εκατοστά σε μήκος και μπορεί να είναι είτε ευέλικτη είτε πιο άκαμπτη, ανάλογα με το είδος του κρέατος που πρόκειται να επεξεργαστεί.
Το μαχαίρι ξεκοκαλίσματος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την προετοιμασία του κρέατος, επιτρέποντας την αφαίρεση των οστών με ευκολία και ακρίβεια, κάνοντάς το πολύτιμη προσθήκη σε κάθε κουζίνα.
Χαρακτηριστικά
CROMOVA 18 ανοξείδωτο ατσάλι
Εξαιρετικά αιχμηρό
Γωνία κοπής 15°
Ενιαία μεταλλική λαβή
Πλύσιμο στο χέρι
Σχεδιασμένο από τον Komin Yamada
Made in Japan
Λεπτομέρειες
Original name: Boning knife 16cm
Καθαρό βάρος: 120 gr
Rockwell: C56-58
Μήκος λάμας: 16 εκατ.
Πάχος λάμας: 1.9 χιλ.
Πλάτος λάμας: 1.8 εκατ.
Συνολικό μήκος: 29 εκατ.
Ειδική συσκευασία δώρου
CLASSIC G SERIES
Η συλλογή CLASSIC G SERIES παραμένει αναλλοίωτη από το 1985, ως πραγματική απόδειξη της ποιότητας και της μοναδικής κατασκευής της.
Αυτή η συλλογή υπόσχεται ανθεκτικότητα, ποιότητα και διαχρονικό σχεδιασμό που αποτυπώνει το πνεύμα της φιλοσοφίας και της επιμονής της GLOBAL στην αριστεία.
Μια εκτεταμένη συλλογή από μαχαίρια σεφ, τεμαχισμού, φιλεταρίσματος και μεγάλα επαγγελματικά μαχαίρια, για κάθε χρήση και όλους τους τύπους μαγειρικής.
Η κλασική συλλογή μαχαιριών της GLOBAL έχει μεγαλύτερες, μακρύτερες λεπίδες σε σχέση με άλλες σειρές και κοίλες, σταθμισμένες λαβές.
Όλα τα μαχαίρια της σειράς CLASSIC G διαθέτουν τις διάσημες λεπίδες CROMOVA18 και είναι ακονισμένα σε γωνία 15°.