0

Τρόποι Πληρωμής

Με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα 

Δεχόμαστε όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard, American Express & Diners. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bitaa, COMODO) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.


Με τη χρήση PayPal

Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Οι χρήστες του PayPal έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι ακριβώς ίδια με αυτή ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές. Σε αυτό συμβάλλει και ότι μόνο το ίδιο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στην τράπεζα . Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας, καθώς και ο αριθμός παραγγελίας σας.Αν η μεταφορά γίνει μέσω Eurobank δεν χρειάζεται να μας στείλετε το καταθετήριο.Το σύστημα ενημερώνεται άμεσα.

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει απο άλλη τράπεζα,σας παρακαλούμε να μας στείλετε email του καταθετηρίου.(Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφία).

EUROBANK:0026 0206 180 200 842 695


IBAN: GR1002602060000180200842695