0

Μάσκα χειρουργική, πιστοποιημένη,υποαλλεργική  με δείκτη BFE  99,8% κατασκευασμένη σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ-14683, κατηγορία ΙΙ  ,50τεμάχια/συσκευασία, MEDIC

More Views

Μάσκα χειρουργική, πιστοποιημένη,υποαλλεργική με δείκτη BFE 99,8% κατασκευασμένη σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ-14683, κατηγορία ΙΙ ,50τεμάχια/συσκευασία, MEDIC

Κωδικός Προϊόντος: MEDIC
  • Special Price 11,00€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Μάσκα χειρουργική, πιστοποιημένη,υποαλλεργική με δείκτη BFE 99,8% κατασκευασμένη σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ-14683, κατηγορία ΙΙ ,50τεμάχια/συσκευασία, MEDIC
Κατασκευαστής: MED

Διαθέσιμες Επιλογές


Αγαπημένα
Περιγραφή: Χειρουργική μάσκα με λάστιχα τριών στρωμάτων . Είναι υποαλλεργική, κατασκευασμένη από μαλακό υλικό, άνετη,
ανθεκτική στην υγρασία με άριστη αεροδιαπερατότητα. Παρέχει υψηλή βακτηριακή προστασία, διαθέτοντας εσωτερικό φίλτρο απόδοσης 99,8% BFE, στο 1 micro,
χαμηλής αντίστασης στην διέλευση του αέρα που προσφερει άνετη αναπνοή. Εχει μεγάλα ενισχυμένα λαστιχένια κορδόνια αριστερά-δεξιά στο πλάι και μαλακό επιρρήνειο ελασμα καθ' ολο το μήκος της μάσκας.

Χαρακτηριστικά
1) Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο - Τριών στρωμάτων :
1ο στρώμα 20gr/m2 Spunbond
2ο στρώμα 25gr/m2 Melt-blown
3o στρώμα 20gr/m2 Spunbond
2) Διάσταση μάσκας 18 x 9,5 εκ. - Μαλακό επιρρήνειο έλασμα 13 εκ., καθ' όλο το μήκος της μάσκας
3) Συσκευάζονται διπλωμένες ανά τεμάχιο έτσι ώστε να είναι ευκολότερος ο εφοδιασμός του προσωπικού.
4) Φέρει τη σήμανση CE.
5) Κατασκευάζεται σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ-14683, κατηγορία ΙΙ Kωδικός ΕΟΦ : 2820006199687 


Για παραγγελίες άνω των 80€ τα έξοδα αποστολής είναι Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι παραδόσεις ετοιμοπαράδοτων προϊόντων πραγματοποιούνται με courier σε μια εργάσιμη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στα νησιά.
Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι έως 4 εργάσιμες ημέρες.Η ενημέρωση του πελάτη για τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας του και τον χρόνο παράδοσης 
γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.
Στην περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες και η ενημέρωση του πελάτη γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Το κόστος αποστολής είναι 3,90€ ,με οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής,για όλη την Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών) .
Το κόστος για αποστολές στην Κύπρο είναι 17,90€ για παράδοση σε 3-4 εργάσιμες ημέρες και 8,80€ για παράδοση σε 9-10 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές των παραγγελιών  γίνονται  με Γενική ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα και Center Courier (Speedex). 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected] // ή στο τηλέφωνο 2310535646 για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.
Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Για όνομα που δεν έχει ξανακεντηθεί: Από 1-3 μπλούζες: 15,00€

Για 4-6 τεμάχια, πρόσθετο κόστος 10,00€.

Για όνομα που έχει ξανακεντηθεί: Από 1-3 μπλούζες : 10,00€

Για 4-6 τεμάχια, πρόσθετο κόστος 10,00€.

Στις παραπάνω τιμές, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.Τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα για την ποιότητά τους!

Aν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, αναλαμβάνουμε το κόστος επιστροφής και σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά και εντός 15 ημερών από την παραλαβή του.

Αν δεν βρείτε μέσα στο δέμα σας την φόρμα επιστροφής χρημάτων,παρακαλούμε εκτυπώστε και συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :


Eναλλακτικά συμπληρώστε σε ένα χαρτί τα στοιχεία που ζητούνται από την παραπάνω φόρμα για την επιστροφή  προϊόντος και τοποθετήστε το μέσα στο δέμα που μας επιστρέφετε.

*Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να επιστραφεί με την απόδειξη.


ΔΩΡΕΑΝ αλλαγές προϊόντων

Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε  να κάνετε αλλαγή κάποιου προϊόντος σε μέγεθος ή σε είδος,το επιστρέφετε με την courier που το παραλάβατε και χρέωση δική μας (για αποστολές εντός Ελλάδος).
Όταν το λάβουμε και εφόσον βρίσκεται στην κατάσταση που σας είχε σταλεί χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά θα σας αποστείλουμε το καινούργιο προϊόν που επιθυμείτε.

Αν δεν βρείτε μέσα στο δέμα σας την φόρμα αλλαγής,παρακαλούμε εκτυπώστε και συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :

https://ayo.gr/image/catalog/product-change-form.pdf

Eναλλακτικά συμπληρώστε σε ένα χαρτί τα στοιχεία που ζητούνται από την παραπάνω φόρμα για την  αλλαγή προϊόντος και τοποθετήστε το μέσα στο δέμα που μας επιστρέφετε.

Οι αλλαγές γίνονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. *Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να επιστραφεί με την απόδειξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο με Γενική ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα και Center Courier (Speedex).