ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα

 

Δεχόμαστε όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard, American Express & Diners. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit, COMODO) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.Με τη χρήση PayPal

Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Οι χρήστες του PayPal έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι ακριβώς ίδια με αυτή ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές. Σε αυτό συμβάλλει και ότι μόνο το ίδιο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.

 Με Αντικαταβολή

Καταβάλετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής αυτής, στον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 1,50 ευρώ.

*Σε παραγγελίες άνω των 250,00€ θα πρέπει να γίνει εξόφληση με κατάθεση ή προκαταβολή 50% πριν την παράδοση.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στην τράπεζα . Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας, καθώς και ο αριθμός παραγγελίας σας.Αν η μεταφορά γίνει μέσω Eurobank δεν χρειάζεται να μας στείλετε το καταθετήριο.Το σύστημα ενημερώνεται άμεσα.

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει απο άλλη τράπεζα,σας παρακαλούμε να μας στείλετε email του καταθετηρίου. (Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφία).

EUROBANK:0026 0206 180 200 842 695

IBAN: GR1002602060000180200842695