ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

 

 

Μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος μας : www.ayo.gr

 

 

Μέσω Facebook Messenger στη σελίδα μας AYO Original Apparel

 

 

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο: +30 2310848445

 

 

Μέσω e-mail στο : [email protected] 

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

Πως μπορώ να προσθέσω ή να τροποποιήσω την παραγγελία μου.

Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν γίνει online και έχουν γίνει επιβεβαίωση. Μπορείτε όμως να ακυρώσετε και να ξαναπαραγγείλετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε καλέστε στο 2310 84 84 45 για περισσότερες πληροφορίες.

 

Παρακολούθηση του ιστορικού της παραγγελίας μου.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο πεδίο “Σύνδεση” και πατήστε Σύνδεση. Αμέσως μετά την συνδεσή σας πατήστε "Συντήρηση Λογαριασμού" Στην "Συντήρηση Λογαριασμού" μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένες παραγγελίες, τρέχουσες παραγγελίες που αναμένετε να σας παραδοθούν ή παραγγελίες που έχουν ακυρωθεί.Να τροποποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τις πληροφορίες αποστολής. Κάνοντας κλικ στον αριθμό της παραγγελίας μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της συγκεκριμένης παραγγελίας.

 

Πως μπορώ να ελέγχω το χρόνο παράδοσης.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελίας σας μέσω της αναζήτησης της αποστολής που σας προσφέρουν οι εταιρίες courier που συνεργαζόμαστε. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόλις σας στείλουμε με e-mail το μοναδικό αριθμό αποστολής (tracking number) της παραγγελίας και την σελίδα της εταιρείας courier με την οποία έχει γίνει η αποστολή.

 

Τι πρέπει να κάνω κατά την παραλαβή της παραγγελίας μου.

Κατά την παραλαβή ενός δέματος, ελέγξτε την αρτιότητα και τη γενική κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων.
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής της παραγγελίας, ειδοποιήστε μας απευθείας μέσω email ή τηλεφωνικά για να μας πληροφορήσετε αναφορικά με τους λόγους άρνησης παραλαβής του δέματος.