Όροι Χρήσης

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ Ρ.-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. Ο.Ε.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟΛΩΝ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ  7,ΤΚ 54626,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
998227633 ΔΟΥ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αρ.ΓΕΜΗ  038722405000
 

Ο παρών δικτυακός τόπος www.ayo.gr ανήκει στην ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ Ρ.-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. Ο.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «AYO», η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, επί της οδού Βαλαωρίτου αριθμός 7, ΤΚ 54626.

Προκειμένου να σας διευκολύνει η ayo.gr σας παρέχει πρόσβαση στους ιστότοπους της μέσω του www.ayo.gr, και στις εφαρμογές της (εφεξής: τα «apps»), εφόσον αποδέχεστε τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις προειδοποιήσεις που περιλαμβάνονται στο παρόν (στους «όρους χρήσης»), μαζί με την πολιτική cookies μας, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, τους όρους πώλησης και οποιαδήποτε άλλα νομικά έγγραφα αναφέρονται στον παρόντα ιστότοπο.

 

 1. Αποδοχή όρων

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ayo.gr. Χρησιμοποιώντας τους ιστότοπους και τα apps σε οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet, κονσόλα ή άλλη συσκευή, συμφωνείτε με αυτούς τους όρους χρήσης, και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, χρήση και δημοσιοποίηση των προσωπικών σας πληροφοριών, όπως ορίζεται σε αυτούς τους όρους χρήσης και στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους χρήσης και τους όρους και προϋποθέσεις της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων μας, θα πρέπει να βγείτε από το site αμέσως και να διακόψετε τη χρήση οποιωνδήποτε από τους ιστότοπους, τις εφαρμογές και το περιεχόμενο μας. Η χρήση των ιστότοπων και των apps πρέπει να ταυτίζεται με τη συμμόρφωση σας με κάθε έναν από τους όρους που αναφέρονται παρακάτω. Η AYO μπορεί να αλλάξει τους παρόντες όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή με την καταχώρηση ενημερωμένων όρων χρήσης στους ιστότοπους. Εάν αντιτίθεστε σε οποιαδήποτε από αυτές τις τροποποιήσεις, οφείλετε να σταματήσετε τη χρήση των ιστότοπων και των apps. Εάν δεν σταματήσετε τη χρήση τους, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τις τροποποιήσεις. Αυτοί οι Όροι Χρήσης δεν μεταβάλλουν με κανέναν τρόπο τους όρους ή τις προϋποθέσεις οποιασδήποτε άλλης συμφωνίας ενδέχεται να έχετε με την AYO για άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει περαιτέρω τη συλλογή και τη χρήση προσωπικών πληροφοριών σε αυτόν τον Ιστότοπο. Η χρήση από την AYO οποιωνδήποτε πληροφοριών προσωπικής ταυτοποίησης (όνομα κλπ.), που παρέχετε μέσω του Ιστοτόπου, διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Προσδοκούμε ότι θα ελέγχετε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό, προκειμένου να έχετε γνώση τυχόν αλλαγών που έκανε η AYO, καθώς αυτές είναι δεσμευτικές για εσάς.

 

 1. Χρήση και Περιορισμοί

Οι ιστότοποι και τα apps μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο από άτομα ικανά να συνάψουν νομικά δεσμευτικές νομικές συμβάσεις, ηλικίας 18 ετών και άνω, στα οποία δεν απαγορεύεται η χρήση των ιστότοπων και των apps σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε τους ιστότοπους και τα apps μόνο σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους ή κανονισμούς και με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η AYO, κατά τη διακριτική της ευχέρεια και χωρίς προειδοποίηση ή οποιαδήποτε περαιτέρω υποχρέωση σε εσάς, μπορεί να αναστείλει ή να διακόψει (προσωρινά ή οριστικά) οποιαδήποτε τωρινή ή μελλοντική πρόσβαση και χρήση των ιστοτόπων και των apps. Συμφωνείτε, επίσης, ότι δεν θα: α) μεταπωλήσετε για εμπορικούς σκοπούς τα προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω της χρήσης των ιστοτόπων β) μεταπωλήσετε ή κάνετε εμπορική χρήση των ιστοτόπων, των apps ή του περιεχομένου τους γ) τροποποιήσετε, διανείμετε, μεταδώσετε, προβάλετε, εκτελέσετε, αναπαραγάγετε, δημοσιεύσετε, αδειοδοτήσετε, δημιουργήσετε παράγωγα έργα, μεταφέρετε ή πωλήσετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο δ) συλλέξετε ή χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε καταχωρήσεις προϊόντων ή περιγραφές ε) χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε μεθόδους εξόρυξης δεδομένων (data mining), bots ή παρόμοιες μεθόδους συλλογής και εξαγωγής δεδομένων από τους ιστότοπους και τα apps στ) αιτηθείτε την πρόσβαση σε συστήματα ή διακομιστές στους οποίους φιλοξενούνται οι ιστότοποι και τα apps με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που επιτρέπουν ρητά οι παρόντες Όροι Χρήσης ζ) δημιουργήσετε κεφαλίδες και ψευδή ταυτότητα ή χειριστείτε με άλλο τρόπο τα αναγνωριστικά, προκειμένου να εξαπατήσετε άλλους ή να συγκαλύψετε την προέλευση οποιουδήποτε περιεχομένου ή άλλων πληροφοριών που μεταδίδονται προς ή μέσω των ιστότοπων και των apps η) χρησιμοποιήσετε τεχνικές παγίδευσης οποιουδήποτε εμπορικού σήματος AYO, λογότυπου ή άλλων ιδιόκτητων πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων που βρέθηκαν στους ιστοτόπους και τα apps, του περιεχόμενου κάθε κειμένου ή της διάταξης/σχεδιασμού σε οποιαδήποτε σελίδα ή έντυπο στον ιστότοπο) χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της AYO θ) χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε μετα-ετικέτες ή άλλο «κρυφό κείμενο» που χρησιμοποιεί κάποιο όνομα, εμπορικό σήμα ή όνομα προϊόντος της AYO χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της ίδιας.

Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των ιστοτόπων και των apps θα τερματίσει την άδεια χρήσης που παρέχεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης και θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από τη χρήση των ιστοτόπων και των apps. Ενδέχεται, επίσης, να παραβιάσετε το εφαρμοστέο δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων και των κανονισμών-καταστατικών για τις επικοινωνίες.

 

 1. Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο, οι ιστότοποι, οι εφαρμογές, καθώς και η επιλογή και η δομή τους, αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της AYO ή/και των δικαιοπαρόχων της, προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα και άλλους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν παρά μόνο με βάση τους παρόντες Όρους Χρήσης ή με ρητή γραπτή συγκατάθεση της AYO. Εκτός από ό,τι είναι απαραίτητο για τη χρήση των ιστοτόπων και των apps σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης, η AYO δεν χορηγεί άλλα δικαιώματα ή προσβάσεις στο Περιεχόμενο σε εσάς. Πρέπει να διατηρήσετε ανέπαφες όλες τις προειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω στο Περιεχόμενο. Κάθε Περιεχόμενο που ανήκει στους δικαιοπάροχους της AYO ενδέχεται να υπόκειται σε πρόσθετους περιορισμούς. Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται ρητά στους παρόντες Όρους Χρήσης, κανένα μέρος των apps, των ιστοτόπων και του Περιεχομένου δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί, να αναδημοσιευτεί, να μεταφορτωθεί, να δημοσιευθεί, να κωδικοποιηθεί, να μεταφραστεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή, διακομιστή, τοποθεσία Web, έξυπνο κινητό τηλέφωνο, tablet ή άλλο μέσο προορισμένο για δημοσίευση, διανομή ή για οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της AYO.

Εάν εκτυπώσετε, αντιγράψετε ή κατεβάσετε οποιοδήποτε μέρος των ιστοτόπων παραβιάζοντας τους παρόντες Όρους Χρήσης, το δικαίωμα χρήσης τους θα πάψει αμέσως και θα πρέπει, κατόπιν επιλογής της AYO, να επιστρέψετε ή να καταστρέψετε τυχόν αντίγραφα του Περιεχομένου που έχετε δημιουργήσει. Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο και να ‘‘κατεβάσετε’’ αποσπάσματα οποιωνδήποτε σελίδων από τους ιστότοπους για προσωπικούς, μη εμπορικούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε με οποιοδήποτε τρόπο τα χαρτιά, τα ψηφιακά αντίγραφα ή το Περιεχόμενο που έχετε εκτυπώσει ή ‘‘κατεβάσει’’ με οποιονδήποτε τρόπο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε εικονογραφήσεις, φωτογραφίες, βίντεο, ήχο ή γραφικά ξεχωριστά από οποιοδήποτε συνοδευτικό κείμενο. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της AYO (και αυτό των οποιωνδήποτε αναγνωρισμένων συνεργατών της) ως δημιουργού του υλικού στους ιστότοπους πρέπει πάντα να αναγνωρίζεται.

 

 1. Εμπορικά σήματα

Όλα τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών, τα εμπορικά ονόματα, τα λογότυπα και οι μορφές παρουσίασης, είτε καταχωρημένα είτε μη καταχωρημένα (συλλογικά τα «ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ»), που εμφανίζονται στους ιστότοπους και τις εφαρμογές αποτελούν ιδιοκτησία της AYO ή των αντίστοιχων κατόχων των εμπορικών σημάτων. Δεν επιτρέπεται να προβάλετε ή να αναπαράγετε τα εμπορικά σήματα χωρίς να έχει προηγηθεί γραπτή συγκατάθεση της AYO. Ακόμα, δεν επιτρέπεται να καταργήσετε ή να τροποποιήσετε με οποιονδήποτε τρόπο οποιαδήποτε ειδοποίηση εμπορικού σήματος σε οποιοδήποτε Περιεχόμενο. Επιπλέον, όλες οι κεφαλίδες σελίδων, τα προσαρμοσμένα γραφικά, τα εικονίδια κουμπιών και οι δέσμες ενεργειών διακομιστή είναι εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών, εμπορικά ονόματα ή/και μορφές παρουσίασης της AYO ή των αντίστοιχων κατόχων τους και δεν μπορούν να αντιγραφούν, να προσομοιωθούν ή να χρησιμοποιηθούν, εξ ολοκλήρου ή μερικώς, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της AYO.

 

 1. Παραβάσεις πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων

Η AYO σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και σας ζητάμε να κάνετε το ίδιο. Η AYO μπορεί, σε κατάλληλες περιπτώσεις και κατά την κρίση την, να τερματίσει τις υπηρεσίες ή/και την πρόσβαση στους ιστότοπους και τις εφαρμογές για χρήστες που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων. Εάν πιστεύετε ότι ένα πνευματικό σας έργο που εμφανίζεται στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές μας έχει υποστεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή/και παραβίαση εμπορικού σήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας επαρκείς πληροφορίες ώστε η AYO να επικοινωνήσει μαζί σας, όπως τη διεύθυνση, τον αριθμό του τηλεφώνου και, εάν υπάρχει, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία μπορεί να μιλήσει μαζί σας. Μπορείτε να κοινοποιήσετε τυχόν αξιώσεων πνευματικής ιδιοκτησίας ή παραβίασης εμπορικού σήματος στους ιστότοπους και στις εφαρμογές της AYO ως εξής:

 • Μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος μας: ayo.gr
 • Μέσω Facebook Massenger στη σελίδα μας ΑΥΟ Original Apparel
 • Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο: +30 2310 848445 ή +30 2310 535646
 • Μέσω e-mail στο : [email protected].
 1. Ο Λογαριασμός σας

Εάν αγοράζετε προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω του λογαριασμού σας και κάνοντας χρήση των ιστοτόπων και των apps, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ΑΥΟ. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για: (1) τη διατήρηση της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασης σε αυτόν (2) τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή και στο λογαριασμό σας και (3) τη διατήρηση της τρέχουσας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχει στον λογαριασμό σας. Είστε, ακόμα, αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι για όλες τις δραστηριότητες που συνδέονται με αυτόν το λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των αγορών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της χρήσης των ιστότοπων και των εφαρμογών μας. Συμφωνείτε να ειδοποιήσετε αμέσως τη ΑΥΟ για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας και για οποιαδήποτε άλλη παραβίαση ασφαλείας επικοινωνώντας μαζί της. Έχουμε το δικαίωμα να απενεργοποιούμε οποιονδήποτε λογαριασμό ή κωδικό πρόσβασης ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο.
Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η ΑΥΟ μπορεί, στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, να έχει πρόσβαση, να διατηρεί και να αποκαλύπτει τα στοιχεία του λογαριασμού σας, όλες τις Υποβολές (όπως ορίζονται παρακάτω), όλες τις επικοινωνίες προς και από εσάς, όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση των Ιστοτόπων και τις εφαρμογές από εσάς τους ίδιους, καθώς και όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση των ιστότοπων και των εφαρμογών μέσω του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας από τρίτους, εάν απαιτείται από το νόμο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που η ΑΥΟ κρίνει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων τόσο της ίδιας, όσο και τρίτων μερών, ή άλλων χρηστών, καθώς και για να ανταποκριθεί σε τυχόν αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό το δικαίωμα της ΑΥΟ να αποκαλύπτει οποιεσδήποτε τέτοιες πληροφορίες διέπει οποιονδήποτε όρο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

 

 1. Όροι πώλησης

Όλες οι πωλήσεις προϊόντων από τους ιστότοπους και τις εφαρμογές διέπονται από τους όρους πώλησης που δημοσιεύονται στους ίδιους τους ιστότοπους και τις εφαρμογές. Θα πρέπει να ανατρέξετε στους όρους πώλησής μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ισχύουσες εγγυήσεις προϊόντων, την πολιτική επιστροφής και τους όρους αποστολής (βλ. παρακάτω). Με την παραγγελία και/ή την αποδοχή της παράδοσης των προϊόντων, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους πώλησης. Οι όροι πώλησης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή, κατά την αποκλειστική κρίση της AYO. Συνεπώς, καλείστε να ελέγχετε τους όρους πώλησης κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά.

 1. Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 • Μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος μας : ayo.gr
 • Μέσω Facebook Massenger στη σελίδα μας ΑΥΟ Original Apparel
 • Μέσω τηλεφώνου στο: +30 2310 848445 ή +30 2310 535646
 • Μέσω e- mail στο : [email protected]

- Τροποποίηση παραγγελίας

Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν γίνει online και έχουν γίνει επιβεβαίωση. Μπορείτε όμως να ακυρώσετε την ήδη υπάρχουσα- ενεργή παραγγελία σας και να πραγματοποιήσετε νέα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Παρακαλούμε καλέστε στο 2310 84 84 45 για περισσότερες πληροφορίες.

- Παρακολούθηση ιστορικού παραγγελίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο πεδίο "Σύνδεση πελατών" και πατήστε Σύνδεση. Αμέσως μετά την σύνδεσή σας πατήστε "Ο Λογαριασμός μου”. Στο "Το ιστορικό των παραγγελιών μου" μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένες παραγγελίες, τρέχουσες παραγγελίες που αναμένετε να σας παραδοθούν ή παραγγελίες που έχουν ακυρωθεί. Κάνοντας κλικ στο πεδίο "εμφάνιση" (ματάκι) της παραγγελίας μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της συγκεκριμένης παραγγελίας. Στο "Επεξεργαστείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας” μπορείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τις πληροφορίες αποστολής.

Αν είστε ήδη συνδεδεμένος στο λογαριασμό σας, κάντε κλικ πάνω στο όνομά σας για να  μπείτε στο μενού επιλογών διαχείρισης του λογαριασμού σας.

- Έλεγχος χρόνου παράδοσης

Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελίας σας μέσω της αναζήτησης της αποστολής που σας προσφέρουν οι εταιρίες courier που συνεργαζόμαστε. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόλις σας στείλουμε με e-mail το μοναδικό αριθμό αποστολής (tracking number) της παραγγελίας και την σελίδα της εταιρείας courier με την οποία έχει γίνει η αποστολή.

- Παραλαβή παραγγελίας

Κατά την παραλαβή ενός δέματος, ελέγξτε την αρτιότητα και τη γενική κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής της παραγγελίας, ειδοποιήστε μας απευθείας μέσω email ή τηλεφωνικά για να μας πληροφορήσετε αναφορικά με τους λόγους άρνησης παραλαβής του δέματος, στα ως άνω στοιχεία επικοινωνίας.

 

 1. Τρόποι πληρωμής
 • Με Χρεωστική/ Πιστωτική κάρτα

Δεχόμαστε όλες τις χρεωστικές πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard, American Express & Diners. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την χρεωστική/πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας- τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bitaa, COMODO) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

 • Με τη χρήση PayPal

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του lnternet. Οι χρήστες του PayPal έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι ακριβώς ίδια με αυτή ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές. Σε αυτό συμβάλλει και ότι μόνο το ίδιο το ΡαγΡαΙ γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.

 • Με Αντικαταβολή

Καταβάλετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής αυτής, στον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν χρεώνεται επιπλέον.

*Σε παραγγελίες άνω των 250,00€ θα πρέπει να γίνει εξόφληση με κατάθεση ή προκαταβολή 50% πριν την παράδοση.

 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στον λογαριασμό, που τηρούμε στην τράπεζα Eurobank, που αναφέρεται ακολούθως. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας, καθώς και ο αριθμός παραγγελίας σας.

Αν η μεταφορά γίνει μέσω Eurobank δεν χρειάζεται να μας στείλετε το καταθετήριο. Το σύστημα ενημερώνεται άμεσα. Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα, σας παρακαλούμε να μας στείλετε email του καταθετηρίου. (Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφία).

Δικαιούχος : Καρακασίδου Ρ. — Σιδηρόπουλος Π. Ο.Ε.

EUROBANK: 0026 0206 180 200 842 695

ΙΒΑΝ: GR1002 6020 6000 0180 2008 42695

10. Τρόποι αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 80€ τα έξοδα αποστολής είναι Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι παραδόσεις ετοιμοπαράδοτων προϊόντων πραγματοποιούνται με courier σε μια εργάσιμη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στα νησιά. Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι έως 4 εργάσιμες ημέρες. Η ενημέρωση του πελάτη για τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας του και τον χρόνο παράδοσης γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Στην περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες και η ενημέρωση του πελάτη γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Το κόστος αποστολής είναι 3,90€, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για όλη την Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών) .

Το κόστος για αποστολές στην Κύπρο είναι 17,90€ για παράδοση σε 3-4 εργάσιμες ημέρες και 8,80€ για παράδοση σε 9-10 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές των παραγγελιών  γίνονται  με Γενική ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα και Center Courier (Speedex). 

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected] ή στα τηλέφωνα 2310 535646 & 2310 848445 για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

 

 1. Επιστροφές- αλλαγές προϊόντων

- Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, το επιστρέφετε σε εμάς ΔΩΡΕΑΝ και σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση, φθορά ή να έχει πλυθεί και εντός 30 ημερών από την παραλαβή του.

Αν δεν βρείτε μέσα στο δέμα σας την φόρμα επιστροφής χρημάτων,παρακαλούμε εκτυπώστε και συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link: Φόρμα επιστροφών

Eναλλακτικά συμπληρώστε σε ένα χαρτί τα στοιχεία που ζητούνται από την παραπάνω φόρμα για την επιστροφή  προϊόντος και τοποθετήστε το μέσα στο δέμα που μας επιστρέφετε.

- Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε  να κάνετε αλλαγή κάποιου προϊόντος σε μέγεθος ή σε είδος, το επιστρέφετε με την courier που το παραλάβατε και χρέωση δική μας (για αποστολές εντός Ελλάδος). Όταν το λάβουμε και εφόσον βρίσκεται στην κατάσταση που σας είχε σταλεί χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά θα σας αποστείλουμε το καινούργιο προϊόν που επιθυμείτε. Οι αλλαγές γίνονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή του.

Αν δεν βρείτε μέσα στο δέμα σας την φόρμα αλλαγής,παρακαλούμε εκτυπώστε και συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link: Φόρμα Αλλαγών

Εναλλακτικά συμπληρώστε σε ένα χαρτί τα στοιχεία που ζητούνται από την παραπάνω φόρμα για την  αλλαγή προϊόντος και τοποθετήστε το μέσα στο δέμα που μας επιστρέφετε.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για επιστροφές και αλλαγές προϊόντων: το προϊόν να επιστραφεί με την απόδειξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο με Γενική ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα και Center Courier (Speedex).

 

 1. Σύνδεσμοι προς ιστότοπους τρίτων

Οι ιστότοποι και τα apps της AYO ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους σε ιστότοπους και άλλους πόρους που διαχειρίζονται τρίτα μέρη εκτός από την ίδια. Τέτοιες συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά ως ευκολία για εσάς. Η AYO δεν ελέγχει τέτοιους ιστότοπους και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις πληροφορίες που προσφέρονται από τρίτους. Η συμπερίληψη των συνδέσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες στους ιστότοπους και τα apps δεν συνεπάγεται καμία υποστήριξη οποιουδήποτε δικτυακού τόπου. Το ίδιο ισχύει και για κάθε περιεχόμενο, προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρονται, διαφημίζονται, επικυρώνονται και/ή προωθούνται από οποιονδήποτε τρίτο (εταιρεία ή ιδιώτη). Αν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων ή να αποκτήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων, το κάνετε εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και υπάρχει η πιθανότητα να υπόκεισθε στους όρους και τις πολιτικές απορρήτου που έχουν επιβληθεί από αυτούς.

 1. Σύνδεση με τους ιστότοπους

Μπορείτε να συνδέεστε με τους ιστότοπούς μας υπό την προϋπόθεση ότι το κάνετε με δίκαιο και νόμιμο τρόπο και ότι δεν βλάπτετε ή εκμεταλλεύεστε τη φήμη μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να δημιουργήσετε κανέναν σύνδεσμο που να υποδηλώνει οποιαδήποτε μορφή σύνδεσης, έγκρισης ή επικύρωσης εκ μέρους μας η οποία δεν υπάρχει. Δεν πρέπει να δημιουργήσετε σύνδεσμο από οποιονδήποτε ιστότοπο που δεν ανήκει σε εσάς. Οι Ιστοσελίδες μας δεν πρέπει να «πλαισιώνονται» σε κανέναν άλλο ιστότοπο, ούτε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε οποιοδήποτε μέρος των Ιστοτόπων μας εκτός από την Αρχική Σελίδα μας (www.ayo.gr). Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση, για οποιονδήποτε λόγο. Ο ιστότοπος στον οποίο δημιουργείτε σύνδεσμο πρέπει να συμμορφώνεται από όλες τις απόψεις με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

 1. Viruses, Hacking and Other Offences

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε εσφαλμένα τους ιστότοπούς μας εισάγοντας εν γνώσει μας ιούς ή άλλο υλικό που είναι κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές. Απαγορεύεται η μη εγκεκριμένη πρόσβαση στους ιστότοπούς μας, στον κεντρικό υπολογιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένος ο ιστότοπός μας ή σε οποιονδήποτε διακομιστή, υπολογιστή ή βάση δεδομένων που είναι συνδεδεμένοι με τους ιστότοπούς μας. Δεν πρέπει να προσβάλλετε τους ιστότοπούς μας μέσω κυβερνοεπίθεσης. Θα αναφέρουμε κάθε παραβίαση στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου και θα συνεργαστούμε με αυτές τις αρχές αποκαλύπτοντας την ταυτότητά σας σε αυτούς. Σε περίπτωση τέτοιας παραβίασης, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιήσετε τους ιστοτόπους μας θα σταματήσει αμέσως. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες ή ζημίες προκληθούν από κυβερνοεπιθέσεις, ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που ενδέχεται να μολύνει τον προσωπικό σας υπολογιστή, τα δεδομένα ή άλλη ιδιοκτησία σας εξαιτίας της χρήσης των ιστοτόπων μας ή οποιουδήποτε ιστότοπου συνδέεται με αυτούς, καθώς και εξαιτίας της λήψης υλικού που δημοσιεύτηκε σε αυτούς.

 1. Εγγυήσεις και αποποίηση ευθυνών

Η ιστοσελίδα, τα apps και οποιοδήποτε περιεχόμενο παρέχεται από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων, παρέχονται «ως έχουν» και «όπως είναι διαθέσιμα», χωρίς καμία εγγύηση. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, η AYO αποποιείται όλες τις δηλώσεις, εγγυήσεις και προϋποθέσεις, ρητές ή σιωπηρές, αναφορικά με την ιστοσελίδα, τα apps, το περιεχόμενο και κάθε προϊόν ή υπηρεσία της, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό εγγυήσεων ή όρων για την ποιότητα της εμπορευσιμότητας, την εμπορευσιμότητα, την ανθεκτικότητα, την καταλληλόλητα για συγκεκριμένο σκοπό, τον τίτλο, τη μη παραβίαση, την απαλλαγή από σφάλματα, τις αποσβέσεις, τους ιούς υπολογιστών ή κάθε άλλο κακόβουλο-μη εγκεκριμένο κώδικα ή πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για ρητές εγγυήσεις ή προϋποθέσεις που ανακύπτουν από την πορεία των συναλλαγών ή την πορεία εκτέλεσης.

Επιπλέον, η AYO δεν δηλώνει ούτε εγγυάται ότι ο ιστότοπος, τα apps, το περιεχόμενο ή οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες μέσω του ιστότοπου και των εφαρμογών της είναι ακριβείς, πλήρεις ή ενημερωμένες. Ως προϋπόθεση της χρήσης της ιστοσελίδας και των εφαρμογών, εγγυάστε στην AYO ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τους ιστότοπους ή/και τις εφαρμογές της για οποιονδήποτε σκοπό που είναι παράνομος ή που απαγορεύεται από αυτούς τους όρους χρήσης.

Τίποτα στους παρόντες Όρους Χρήσης δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί καταναλωτών.

Επιπρόσθετα, οι ιστότοποι και τα apps ενδέχεται να περιλαμβάνουν τυπογραφικά σφάλματα ή ανακρίβειες, καθώς και να μην είναι πλήρη ή ενημερωμένα. Η AYO διατηρεί επομένως το δικαίωμα διόρθωσης τυχόν λαθών, ανακριβειών ή παραλείψεων (ακόμα και μετά την υποβολή μιας παραγγελίας). Ακόμα, δικαιούται να αλλάζει ή να ανανεώνει τις πληροφορίες της ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επισημαίνεται ότι τέτοια λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις μπορεί να αναφέρονται σε τιμές και διαθεσιμότητα. Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η AYO διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αρνηθεί οποιαδήποτε παραγγελία θεωρεί ότι βασίστηκε σε εσφαλμένη αντίληψη του πελάτη για την τιμή ή/και τη διαθεσιμότητα.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απεικόνιση, όσο το δυνατόν πιστότερα των χρωμάτων που απαρτίζουν τα προϊόντα τα οποία εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο/app. Ωστόσο, τα χρώματα που θα δείτε στην οθόνη σας ενδέχεται να επηρεαστούν από τις ρυθμίσεις τις συσκευής σας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η συσκευή σας θα απεικονίσει τα χρώματα με ακρίβεια. Συνεπώς, παρακαλούμε να θυμάστε ότι η διάταξη των σχεδίων και το χρώμα στο τελικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει μερικώς από την εικόνα που βλέπετε στη σελίδα του προϊόντος.

Επιπλέον, αν ένα προϊόν γίνει μη διαθέσιμο μετά από την έγκριση κάποιας παραγγελίας, η AYO  μπορεί να την ακυρώσει στέλνοντας σας γραπτή ειδοποίηση σε αυτή την περίπτωση, η AYO θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

 1. Περιορισμός ευθύνης

Η AYO, τα στελέχη, οι διευθυντές, οι υπάλληλοι, οι αντιπρόσωποι, οι προμηθευτές, οι χορηγοί άδειας και οι συμβαλλόμενοι τρίτοι δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε έμμεση, ειδική, ποινική, τυχαία, παραδειγματική, πολλαπλάσια ή επακόλουθη ζημία, απώλεια κερδών ή εσόδων ή αδυναμία επίτευξης των αναμενόμενων οικονομικών στόχων. Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν κάποιο από αυτά τα μέρη είχε προηγουμένως ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών. Τα παραπάνω ισχύουν με εξαίρεση το ενδεχόμενο απώλειας ή ζημίας που προκαλούνται άμεσα από απάτη, απροσεξία, καθαρή αμέλεια ή αμέλεια της AYO.

Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε αξίωση μπορεί να προκύπτει από ή συνδέεται με τη σχέση σας με την AYO πρέπει να κατατεθεί εντός ενός έτους από την εμφάνιση αυτής της αξίωσης. Διαφορετικά, η αξίωσή σας ακυρώνεται οριστικά.

 

 1. Ισχύον Νομικό Πλαίσιο

Κάθε αγωγή, δικαστική διαδικασία, διαδικασία διαιτησίας, διαδικασία διαμεσολάβησης, μήνυση, δικαστική ακρόαση ή άλλη δικαστική ενέργεια που αφορά τους ιστότοπους, τα apps ή/και το περιεχόμενό μας πρέπει και θα πραγματοποιείται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Οι παρόντες Όροι Χρήσης και η σχέση ανάμεσα σε εσάς και την AYO διέπονται από τους νόμους της Ελλάδας. Ο Διεθνής Νόμος περί Πωλήσεων Αγαθών (International Sale of Goods Act) και η Σύμβαση για τα Συμβόλαια περί της Διεθνούς Πώλησης Αγαθών (Convention on Contracts for the International Sale of Goods) (United Nations) δεν θα εφαρμόζονται με κανέναν τρόπο στους παρόντες Όρους Χρήσης ή στις συναλλαγές που προβλέπονται από τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Η επίσημη γλώσσα αυτών των Όρων Χρήσης θα είναι αποκλειστικά η ελληνική γλώσσα. Όλες οι επικοινωνίες ή συμφωνίες ανάμεσα στη AYO και εσάς σχετικά με τους παρόντες Όρους Χρήσης ή/και τη χρήση των ιστότοπων και των apps θα γίνεται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα. Η AYO και εσείς παραιτείστε από τυχόν δικαιώματα που ενδεχομένως υπάρχουν βάσει νόμου για τη σύνταξη αυτών των Όρων Χρήσης σε άλλη γλώσσα. Οποιαδήποτε μετάφραση αυτών των Όρων Χρήσης θα γίνεται μόνο για λόγους ευκολίας.

 

 1. Πλήρης Συμφωνία

Οι παρόντες Όροι Χρήσης, η Πολιτική Cookies και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποτελούν συνολική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και στη ΑΥΟ σε σχέση με τους ιστότοπους και τα apps της. Αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες ή τωρινές επικοινωνίες και προτάσεις μεταξύ υμών και της ΑΥΟ σχετικά με τους ιστοτόπους και τα apps της (ηλεκτρονικές, προφορικές ή γραπτές).