Το Shippu Black όχι μόνο θα κερδίσει μια προνομιακή θέση στην κουζίνα σας και θα τραβήξει τα βλέμματα όλων, αλλά, κυρίως, θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας!
Ένα μαχαίρι με μια ξεχωριστή προσωπικότητα, όπου κυριαρχεί το δαμασκηνό ατσάλι και η μαύρη εμφάνιση, με μια λάμα που συνδυάζει μοναδικά την παραδοσιακή γιαπωνέζικη δεξιοτεχνία με την υψηλή τεχνολογία, και, βέβαια, με την υπογραφή του Tojiro.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Λάμα με 63 στρώσεις από δαμασκηνό ανοξείδωτο ατσάλι και πυρήνα από VG10
Εξαιρετικά υψηλής αιχμηρότητας και σκληρότητας με χαμηλό βάρος
Ιδιαίτερα ανθεκτικό, μεγάλη διάρκεια στην κόψη
Τροχισμένο στο χέρι για εξαιρετική απόδοση από την πρώτη χρήση
Παραδοσιακή ξύλινη λαβή από καστανιά
Αυθεντική γιαπωνέζικη ποιότητα κατασκευής
Το μαχαίρι Nakiri είναι το μαχαίρι λαχανικών στη γιαπωνέζικη κουζίνα. Εκτός από τη χαρακτηριστική κάθετη μύτη του, η ευθεία λάμα ακουμπάει ολόκληρη πάνω στην επιφάνεια κοπής, με μία μόνο κίνηση.
Το μήκος της λάμας είναι ιδανικό για το ψιλοκόψιμο ακόμα και στον πάγκο της οικιακής κουζίνας, όπου ο χώρος είναι συνήθως πιο περιορισμένος, ενώ το ελαφρύ του βάρος το κάνει άνετο σε συνεχή χρήση.
Λάμα που ξεχωρίζει
Η λάμα του Shippu Black είναι κατασκευασμένη από δαμασκηνό ανοξείδωτο ατσάλι, φημισμένο στους αιώνες για την αιχμηρότητα και ανθεκτικότητά του, αλλά και για την εντυπωσιακή όψη που δημιουργούν τα χαρακτηριστικά "νερά" του και κάνουν κάθε μαχαίρι κυριολεκτικά μοναδικό.
Πιο συγκεκριμένα, ο πυρήνας της λάμας αποτελείται από το καινοτόμο γιαπωνέζικο κράμμα ανοξείδωτου ατσαλιού VG10, χαρακτηριστικό για τη σκληρότητά του χάρη στο κοβάλτιο που περιέχει, το οποίο περικλείεται από ξεχωριστά στρώμματα δαμασκηνού ατσαλιού,
ενισχύοντας έτσι τη σκληρότητα και την ανθεκτικότητα του μαχαιριού. Κάθε Shippu Black ακονίζεται στο χέρι από έμπειρους Γιαπωνέζους τεχνίτες και στις δύο πλευρές του στις 15°, προκειμένου να παραλάβετε ένα απόλυτα αιχμηρό μαχαίρι.
Άνετη ξύλινη λαβή
Το πρώτο μερος του μαχαιριού με το οποίο έρχεστε σε επαφή είναι η λαβή του. Η λαβή του Shippu Black δίνει το αίσθημα του ζεστού και άνετου κρατήματος που χαρίζει το ξύλο.
Είναι κατασκευασμένη από ξύλο καστανιάς, ένα ξύλο σκληρό και ανθεκτικό τόσο στη συνεχή και σκληρη χρήση, όσο και στις επαφές του με τα τρόφιμα και τα υλικά της κουζίνας.
Το στρογγυλό σχήμα της λαβής κάνει τη χρήση του μαχαιριού άνετη και πρακτική από κάθε γωνία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την κοφτερή του λεπίδα σε όποια ακριβώς κατεύθυνση θέλετε.
Η ξύλινη λαβή ταιριάζει αρμονικά με το μέταλλο της λάμας και δένει σφικτά μαζί της μεσα στο κολάρο με ρητίνη.
Made In Japan
Η γιαπωνέζικη παράδοση στην κατασκευή μαχαιριών πηγαίνει πάρα πολλά χρόνια πίσω, αντλώντας στις τεχνικές που τελειοποίησαν την παρασκευή μαχαιριών σαμουράι.
Σήμερα, η παράδοση παντρεύεται αρμονικά με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές δημιουργίας κραμμάτων μετάλλων και κατασκευής μαχαιριών.
Ο Tojiro είναι ανάμεσα στους πέντε μεγαλύτερους γιαπωνέζους κατασκευαστές μαχαιριών μαγειρικής, και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική γιαπωνέζικη παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία.
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
Βάρος: 160 gr
Σκληρότητα Rockwell: HRC 58±1
Πάχος ράχης στη βάση: 2,2 χιλ.
Συνολικό μήκος: 28,5 εκατ.
Ειδική συσκευασία δώρου
Αποφεύγετε το πλυντήριο πιάτων σε κάθε καλό σας μαχαίρι. Πλύσιμο στο χέρι σε ζεστό νερό και γρήγορο σκούπισμα είναι αρκετό για κάθε ανοξείδωτο μαχαίρι.
Ο,τι μαχαίρι και να χρησιμοποείτε, κάποια στιγμή θα χρειαστεί τρόχισμα για να παραμείνει σε υψηλή απόδοση. Μαχαίρια από μαλακό ατσάλι χρειάζονται τρόχισμα με πέτρα συχνότερα, αλλά μπορούν να επανέρθουν προσωρινά και με τη χρήση μασατιού.
Το Shippu Black όχι μόνο θα κερδίσει μια προνομιακή θέση στην κουζίνα σας και θα τραβήξει τα βλέμματα όλων, αλλά, κυρίως, θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας!
Ένα μαχαίρι με μια ξεχωριστή προσωπικότητα, όπου κυριαρχεί το δαμασκηνό ατσάλι και η μαύρη εμφάνιση, με μια λάμα που συνδυάζει μοναδικά την παραδοσιακή γιαπωνέζικη δεξιοτεχνία με την υψηλή τεχνολογία, και, βέβαια, με την υπογραφή του Tojiro.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Λάμα με 63 στρώσεις από δαμασκηνό ανοξείδωτο ατσάλι και πυρήνα από VG10
Εξαιρετικά υψηλής αιχμηρότητας και σκληρότητας με χαμηλό βάρος
Ιδιαίτερα ανθεκτικό, μεγάλη διάρκεια στην κόψη
Τροχισμένο στο χέρι για εξαιρετική απόδοση από την πρώτη χρήση
Παραδοσιακή ξύλινη λαβή από καστανιά
Αυθεντική γιαπωνέζικη ποιότητα κατασκευής
Το μαχαίρι Nakiri είναι το μαχαίρι λαχανικών στη γιαπωνέζικη κουζίνα. Εκτός από τη χαρακτηριστική κάθετη μύτη του, η ευθεία λάμα ακουμπάει ολόκληρη πάνω στην επιφάνεια κοπής, με μία μόνο κίνηση.
Το μήκος της λάμας είναι ιδανικό για το ψιλοκόψιμο ακόμα και στον πάγκο της οικιακής κουζίνας, όπου ο χώρος είναι συνήθως πιο περιορισμένος, ενώ το ελαφρύ του βάρος το κάνει άνετο σε συνεχή χρήση.
Λάμα που ξεχωρίζει
Η λάμα του Shippu Black είναι κατασκευασμένη από δαμασκηνό ανοξείδωτο ατσάλι, φημισμένο στους αιώνες για την αιχμηρότητα και ανθεκτικότητά του, αλλά και για την εντυπωσιακή όψη που δημιουργούν τα χαρακτηριστικά "νερά" του και κάνουν κάθε μαχαίρι κυριολεκτικά μοναδικό.
Πιο συγκεκριμένα, ο πυρήνας της λάμας αποτελείται από το καινοτόμο γιαπωνέζικο κράμμα ανοξείδωτου ατσαλιού VG10, χαρακτηριστικό για τη σκληρότητά του χάρη στο κοβάλτιο που περιέχει, το οποίο περικλείεται από ξεχωριστά στρώμματα δαμασκηνού ατσαλιού,
ενισχύοντας έτσι τη σκληρότητα και την ανθεκτικότητα του μαχαιριού. Κάθε Shippu Black ακονίζεται στο χέρι από έμπειρους Γιαπωνέζους τεχνίτες και στις δύο πλευρές του στις 15°, προκειμένου να παραλάβετε ένα απόλυτα αιχμηρό μαχαίρι.
Άνετη ξύλινη λαβή
Το πρώτο μερος του μαχαιριού με το οποίο έρχεστε σε επαφή είναι η λαβή του. Η λαβή του Shippu Black δίνει το αίσθημα του ζεστού και άνετου κρατήματος που χαρίζει το ξύλο.
Είναι κατασκευασμένη από ξύλο καστανιάς, ένα ξύλο σκληρό και ανθεκτικό τόσο στη συνεχή και σκληρη χρήση, όσο και στις επαφές του με τα τρόφιμα και τα υλικά της κουζίνας.
Το στρογγυλό σχήμα της λαβής κάνει τη χρήση του μαχαιριού άνετη και πρακτική από κάθε γωνία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την κοφτερή του λεπίδα σε όποια ακριβώς κατεύθυνση θέλετε.
Η ξύλινη λαβή ταιριάζει αρμονικά με το μέταλλο της λάμας και δένει σφικτά μαζί της μεσα στο κολάρο με ρητίνη.
Made In Japan
Η γιαπωνέζικη παράδοση στην κατασκευή μαχαιριών πηγαίνει πάρα πολλά χρόνια πίσω, αντλώντας στις τεχνικές που τελειοποίησαν την παρασκευή μαχαιριών σαμουράι.
Σήμερα, η παράδοση παντρεύεται αρμονικά με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές δημιουργίας κραμμάτων μετάλλων και κατασκευής μαχαιριών.
Ο Tojiro είναι ανάμεσα στους πέντε μεγαλύτερους γιαπωνέζους κατασκευαστές μαχαιριών μαγειρικής, και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική γιαπωνέζικη παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία.
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
Βάρος: 160 gr
Σκληρότητα Rockwell: HRC 58±1
Πάχος ράχης στη βάση: 2,2 χιλ.
Συνολικό μήκος: 28,5 εκατ.
Ειδική συσκευασία δώρου
Αποφεύγετε το πλυντήριο πιάτων σε κάθε καλό σας μαχαίρι. Πλύσιμο στο χέρι σε ζεστό νερό και γρήγορο σκούπισμα είναι αρκετό για κάθε ανοξείδωτο μαχαίρι.
Ο,τι μαχαίρι και να χρησιμοποείτε, κάποια στιγμή θα χρειαστεί τρόχισμα για να παραμείνει σε υψηλή απόδοση. Μαχαίρια από μαλακό ατσάλι χρειάζονται τρόχισμα με πέτρα συχνότερα, αλλά μπορούν να επανέρθουν προσωρινά και με τη χρήση μασατιού.