Αναβαθμίστε τα πιάτα σας με την σπαστή λαβίδα γαστρονομίας, ένα βασικό εργαλείο μαγειρικής για κάθε σεφ.
Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία από ειδικευμένους τεχνίτες της Tsubame Sanjo, μια πόλη που φημίζεται για τη μεταλλουργία και την κατεργασία μετάλλων, αυτή η λαβίδα είναι ιδανική για το χειρισμό μικρών και ευαίσθητων υλικών και το γαρνίρισμα πιάτων με απόλυτη ακρίβεια.
Βολική για το πιάσιμο μικρών κομματιών, καθώς και λεπτών, ευαίσθητων, μαλακών τροφών.
Χάρη στο ανοξείδωτο ατσάλι, διατηρεί μια καθαρή και επαγγελματική εμφάνιση, ενώ εξασφαλίζει ανθεκτικότητα για μια ζωή.
Ευέλικτη για το στήσιμο διαφόρων στυλ μαγειρικής και πιάτων ιαπωνικής, δυτικής ή κινεζικής κουζίνας.
Αναβαθμίστε τα πιάτα σας με την σπαστή λαβίδα γαστρονομίας, ένα βασικό εργαλείο μαγειρικής για κάθε σεφ.
Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία από ειδικευμένους τεχνίτες της Tsubame Sanjo, μια πόλη που φημίζεται για τη μεταλλουργία και την κατεργασία μετάλλων, αυτή η λαβίδα είναι ιδανική για το χειρισμό μικρών και ευαίσθητων υλικών και το γαρνίρισμα πιάτων με απόλυτη ακρίβεια.
Βολική για το πιάσιμο μικρών κομματιών, καθώς και λεπτών, ευαίσθητων, μαλακών τροφών.
Χάρη στο ανοξείδωτο ατσάλι, διατηρεί μια καθαρή και επαγγελματική εμφάνιση, ενώ εξασφαλίζει ανθεκτικότητα για μια ζωή.
Ευέλικτη για το στήσιμο διαφόρων στυλ μαγειρικής και πιάτων ιαπωνικής, δυτικής ή κινεζικής κουζίνας.