ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ

Το κέντημα παράγεται σε κεντητικές μηχανές.
Για κάθε σχέδιο που θέλουμε να αποτυπώσουμε δημιουργούμε ένα αρχείο με το ειδικό κεντητικό πρόγραμμα το οποίο θα χρησιμοποιήσουν
οι μηχανές για να την παραγωγή του κεντήματος. Η παραγωγή του αρχείου πληρώνεται μια φορά και υπάρχει και για μελλοντικές χρήσεις.
Το κόστος του αρχείου είναι 35ευρώ + φπα.

Για να δείτε τους χρωματισμούς των κλωστών πατήστε εδώ

 

ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ

Τα προϊόντα με κέντημα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε τον χαρακτήρα και το πνεύμα της επιχείρησής σας και να βελτιώσετε την εικόνα της εταιρεία σας.
Αναλαμβάνουμε να κεντήσουμε σε όποιο είδος ρούχου επιλέξετε το λογότυπο της εταιρίας σας.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία στο χώρο του κεντήματος μας επιτρέπει να ασχολούμαστε με μεγάλο εύρος κεντημάτων και να εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το κέντημα το κόστος έχει να κάνει με το μέγεθος του σήματος και την πυκνότητα των βελονιών, δεν μας απασχολεί το πόσα χρώματα έχει το σήμα.
(π.χ ένα λογότυπο με φόντο κοστίζει περισσότερο από ένα λογότυπο που αποτελείται μόνο από γράμματα).

 

 

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ (ΤΥΠΩΜΑ)

Με την μέθοδο της μεταξοτυπίας το μελάνι εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος μέσα από τη γάζα του τελάρου και κατόπιν πολυμερίζεται.
Μπορούμε να τυπώσουμε κάθε είδος ένδυσης (μπλούζες, φούτερ, πουκάμισα, ρούχα μαγείρων, ρούχα ιατρών-νοσηλευτών-αισθητικής, μπουφάν κλπ).
Με την συγκεκριμένη μέθοδο, έχουμε άψογο αποτέλεσμα απόδοσης του σχεδίου και πρόσφυσης των μελανιών στα υφάσματα.

Πλεονεκτήματα:
-Μπορεί το ρούχο να σιδερωθεί και από τις δύο πλευρές χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να χαλάσει το τύπωμα.
-Πλένουμε στους βαθμούς πλυσίματος που έχει το κάθε ρούχο. Η αντοχή του κάθε τυπώματος εξαρτάται από την χρήση του ρούχου και το πόσο συχνά το πλένουμε.
-Είναι ιδανική τεχνοτροπία για παραγωγή πολλών τεμαχίων (άνω των 50) διότι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε χαμηλότερο κόστος.

 

 

ΠΛΑΣΤΙΖΟΛ (ΤΥΠΩΜΑ)

Στάμπα-πλαστιζόλη (ή θερμομεταφορά) ονομάζεται η διαδικασία αποτύπωσης του σχεδίου πάνω στο ρούχο κατά την οποία χρησιμοποιούμε σιδερότυπο σχέδιο που τυπώνεται απ΄ευθείας.
Με αυτό τον τρόπο έχουμε τις στάμπες μας σε χαρτί σιλικονούχο με μελάνια plastizol και επιλέγουμε εμείς πότε και πόσα ρούχα θα διακοσμίσουμε με αυτό το σχέδιο.

Πλεονεκτήματα:
-Με την μέθοδο αυτή έχουμε πολύ καλή χρωματική απόδοση, δημιουργoύμε οποιαδήποτε απόχρωση pantone και καλυπτικότητα,
γιατί το μελάνι δένει στην επιφάνεια του υφάσματος και εισχωρεί λιγότερο στην ίνα από ότι στην απευθείας μεταξοτυπία επάνω στο ύφασμα.
-Πλένουμε στους βαθμούς πλυσίματος που έχει το κάθε ρούχο και σιδερώνουμε από την ανάποδη πλευρά. Η αντοχή του κάθε τυπώματος εξαρτάται από την χρήση του ρούχου και το πόσο συχνά το πλένουμε.
-Έχοντας το σχέδιο μας επαναλαμβανόμενο στο χαρτί μπορούμε εμείς να επιλέξουμε πόσα ρούχα και πότε θα τα τυπώσουμε. Με αυτόν το τρόπο έχουμε ένα είδος αποθήκης στο σχέδιο μας.

 

 

ΨΗΦΙΑΚΗ (ΤΥΠΩΜΑ)

Η ψηφιακή εκτύπωση γίνεται με την αποστολή μιας εικόνας σε εκτυπωτή σε αρχεία PDF, TIFF, PSD.
Στην συγκεκριμένη μέθοδο δεν υπάρχουν στάδια προεκτύπτωσης μεταξύ των ψηφιακών αρχείων, δηλαδή καταργούμε τα ενδιάμεσα στάδια φιλμ, τελάρα κτλ.

Πλεονεκτήματα:
-Με την μέθοδο αυτή έχουμε πολύ καλή χρωματική απόδοση και ευκρίνεια στην εικόνα σε υψηλή ανάλυση.
-Πλένουμε στους βαθμούς πλυσίματος που έχει το κάθε ρούχο και σιδερώνουμε από την ανάποδη πλευρά. Η αντοχή του κάθε τυπώματος εξαρτάται από την χρήση του ρούχου και το πόσο συχνά το πλένουμε.
-Ταχεία παράδοση διότι δεν έχουμε την διαδικασία κατασκευής τελάρου ή φιλμ.
-Δυνατότητα μικρής παραγωγής σε χαμηλό κόστος.

 

Γράψτε μας για ποια προϊόντα ενδιαφέρεστε και τι κέντημα θέλετε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας