Συχνές ερωτήσεις

-

Στο www.ayo.gr μπορείτε να κάνετε αγορές οποιαδήποτε στιγμή ηλεκτρονικά και με ένα κλικ τα προϊόντα θα βρίσκονται στην πόρτα σας!
Αφού δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τις διάφορες κατηγορίες, επιλέγετε το χρώμα και το νούμερο που επιθυμείτε και πατάτε “Προσθήκη στο Καλάθι”. Για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας πατάτε επάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού και στη συνέχεια “Δες το Καλάθι”
Αφού δείτε μία σύνοψη της παραγγελίας σας, πατάτε το κουμπί “Αγορά” για να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελία σας.
Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τη μέθοδο πληρωμής, αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και στη συνέχεια πατήστε “Υποβολή Παραγγελίας”. Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό και να συνδεθείτε σε αυτό βάζοντας το email και το συνθηματικό σας.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα εμφανιστεί μήνυμα στην οθόνη σας με τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διεύθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.

Φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε ως απλός επισκέπτης στο e-shop μας! Σας προτείνουμε όμως να κάνετε λογαριασμό στο site μας προκειμένου να έχετε την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας και σας δίνετε η δυνατότητα της wishlist!

Επικοινώνηστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στo: 2310 848445 είτε μέσω e-mail στο [email protected]

Προσθέστε τα είδη που σας αρέσουν περισσότερο στη λίστα Αγαπημένα (ΚΑΡΔΟΥΛΑ) για να τα εντοπίζετε εύκολα. Βασική προϋπόθεση να έχετε δημιουργήσει πρώτα λογαριασμό.

O Φ.Π.Α. των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή.

Ο oδηγός μεγεθών που βρίσκεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος δίπλα στην περιγραφή είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις το σωστό μέγεθος για σένα, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα λάθους.
Αν, ωστόσο, χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή δεν υπάρχει οδηγός μεγεθών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 848445 Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 – 19:00.

Μόλις η παραγγελία σας σταλεί θα ενημερωθείτε με σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο email σας. Μέσα σε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα θα υπάρχει αριθμός εντοπισμού (tracking number) και διεύθυνση της εταιρίας Courier στην οποία θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Εάν για κάποιο λόγο αυτό δε λειτουργεί ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά στο 2310 848445, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected].

Το οπτικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την ποιότητα ανάλυσης της οθόνης σε κάθε συσκευή. Οι φωτογραφίες και η ανάλυση χρωμάτων κατά την επεξεργασία από εμάς έχει γίνει με γνώμονα την πιστότερη δυνατή απόδοση της πραγματικής απόχρωσης κάθε προϊόντος.

Η ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο ασφαλείας (SSL). Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο πιστοποιεί στον υπολογιστή σας ότι είμαστε όντως οι ιδιοκτήτες του ayo.gr και ότι αυτό είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιπλέον, οποιαδήποτε πληροφορία μεταδίδεται από εσάς προς εμάς, είναι κρυπτογραφημένη επομένως είναι πρακτικά αδύνατον να υποκλαπεί το περιεχόμενο της.

Οι πληροφορίες που παρέχει ο χρήστης αναφορικά με προσωπικά του δεδομένα η της παραγγελίας του, θεωρούνται από το ayo.gr εμπιστευτικά και απόρρητα και γι’ αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.